Menu
Gildia Pióra na Patronite

Będę przy tobie.

Co by się nie działo - ja będę przy tobie.
Jak radości byłoby mało - ja będę przy tobie.

Me smutki, rozterki - wyzwania nie lada,
Dla ciebie to nigdy nie jest zabawa.
Pozwalasz by serce moje się wyżyło,
Troski wylało i znów się cieszyło.

Ja ciebie kocham, choć zawsze się bałam,
A mocą bożą świat twój poznałam.
Że jest jeszcze człowiek z duszą jak moja,
Wahanie mi wybacza i dalej mnie kocha,

Już wiem na pewno - na pewno to powiem:
Bardzo cię kocham i będę przy tobie.

18 293 wyświetlenia
220 tekstów
38 obserwujących
  • bajka1

    14 June 2011, 09:20

    kochanie jest fajne...

    pozdrawiam

  • Seneka 18

    13 June 2011, 18:32

    Piękne obietnice...:)