Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wołanie

cmentarny wiatr
wieczorem mnie woła
sosnowa jesionka już gotowa

wycięty z ramy życia
tam gdzie spokój i cisza
będę nasłuchiwał serca bicia

w sarkofagu marzeń
cię odnajdę
znów będziemy śmiać się razem

14 146 wyświetleń
99 tekstów
4 obserwujących
  • Cris

    15 November 2016, 17:34

    ładny w swoim smutku.