Menu
Gildia Pióra na Patronite

*TEKST* ,,Grom''

Cisza tak dziś głośno gra
Skrzeczy w myślach stara prawda.
Już za szybą widzę cień
Starań które poszły precz

Płacz, płacz moje ty kochani
Płacz może coś się dziś stanie
Spadnie niczym grom z nieba
Nagła śmierci potrzeba.
Rycz, skacz, katuj duszę
Marz, śnij może ci się uda
Że cię śmierć nie spotka
Licz na cuda!

Zamarznięta łza rani mnie,
Już dziś nic nie czuje.
Skamieniałam nim zrozumiałam.
Usnęłam nim naprawdę żyć zaczęłam.

Nie płacz po mnie, ani za
Niech nie rani mnie twa łza
Nie płacz już kochanie
Nie płacz....

12 613 wyświetleń
113 tekstów
3 obserwujących
  • MARTINEZ75

    20 January 2014, 10:27

    Ujmujący wiersz!perełka!