Menu
Gildia Pióra na Patronite

błędy

cisza
granica obłędu
pusty dom
z drzwiami donikąd
gasnące słońce
za oknami bez szyb

wszechświat myśli
urojeń
błagalnych modlitw
i słów
wyszeptanych by nikt nie słyszał
w samotnej wędrówce
parkiem nocy
bez księżyca

błędy
zrozumiane za późno
więc odchodzę
skądś gdzie nigdy
nie byłem

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • giulietka

    20 September 2011, 20:39

    a może to miejsce
    za plecami
    ciągle odległe i obce
    z którego łatwo odejść

    może miało być tylko
    mostem

  • marka

    20 September 2011, 20:01

    Dynamiczny utwór, ciekawy,