Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Pojda

Pojda

Ciesze się, że jesteś ze mną kiedy wokół hien jest pełno.
Bardzo dobrze, że wróciłaś już w Anglii zbyt długo byłaś.
Wreszcie nic mi nie brakuje, walizki swe rozpakujesz.
Bardzo jesteś mi potrzebna, że zostaniesz jestem pewna.
W mojej dziwnej wyobraźni jest opcja wiecznej przyjaźni.
Bo Cię kocham już jak siostre i niech to uczucie rośnie.
Mam nadzieje, że też Ty szczerze dzielisz ze mną sny.

2551 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
  • fyrfle

    26 August 2015, 16:23

    Wzruszający