Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prosty układ

Cierpimy w samotności
Umieramy w samotności
Wciąż w niej tkwimy
Niby sami, lecz naprawdę wszyscy razem
Wspólnie ją tworzymy
Wspólnie ją niszczymy
Niczym silne uderzenie młotem
Prosto w głaz
Prosto w serce

5174 wyświetlenia
30 tekstów
4 obserwujących
  • marka

    18 July 2011, 21:53

    Ciekawie podsumowane tym głazem.
    Wartościowy wiersz

  • obito

    18 July 2011, 21:19

    Ciekawe spojrzenie na samotność. Bardzo ładny wiersz.
    Pozdrawiam.