Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciemność

ciemność
słyszę kroki
nie wiem gdzie jestem
widzę chodnik
czołgam się
gdzie jestem?
odgłosy śmiechu
i znów huk
ponowne uderzenie w głowę
ciemność

73 wyświetlenia
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!