Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kawa cieszy bardzo

Cieknie kawa po uchu z porcelany kubka
Ciekawa moja głowa, zostanie kropka?
Kawa cieknie na me kubki smakowe
Cieszą one bardzo moją głowę
Ciasta kawał, kawa i nastrój wieczorny
Niech ucieka kawał drogi, spokój niespokojny

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    30 October 2015, 21:25

    Dzięki Ewelino. Miłych snów.

  • Elizabetta

    30 October 2015, 21:14

    Kawunia jest dobrunia :P Fajny wiersz

  • M44G

    30 October 2015, 07:13

    Beatko i Krystynko. Dziękuję bardzo. Miłego dnia.

  • krysta

    30 October 2015, 03:59

    fajnie tak po przebudzeniu, uśmiechnęłam się...
    :)

  • Gaia

    29 October 2015, 23:19

    Potrafisz uśmiechnąć.
    :)

  • M44G

    29 October 2015, 18:13

    Dziękuję bardzo.

  • fyrfle

    29 October 2015, 18:12

    Proste, jasne, optymistyczne i fisz i wszystko jasne.