Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez słów

Cichy wdech

Cichy wydech

Ciche westchnienie

Niemy szept

Bo my właśnie tak najlepiej się porozumiewamy

Bez słów

Jakby niemy szept

526 wyświetleń
14 tekstów
0 obserwujących
  • wdech

    6 March 2016, 22:26

    zatyka Cię
    czy coś knebluje?