Menu
Gildia Pióra na Patronite

milczenie

cichym podmuchem
smutku tchnieniem
budzi się dzień

za oknem deszcz

i twój cień
w blasku umierających
świateł latarni

159 530 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!