Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

cicho szepcze kocham
w zazdrości cierpi katusze
serce słyszy kiedy szlocham
nie ma już tych prostych wzruszeń

odbijam się od dna mojej nicości
odbijam się do cna na twej miłości

893 wyświetlenia
15 tekstów
0 obserwujących
  • RozaR

    26 January 2014, 14:22

    Polecam w zastępstwie poodbijać piłeczkę.