Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Chyba jeszcze nie umiem
Patrzeć bez wyrazu

Chyba jeszcze nie umiem
Spojrzeć obiektywnie
Na Twoje zachowanie

Chyba jeszcze nie umiem
Zacząć od nowa
Podpalić mosty zardzewiałe

Chyba jeszcze nie umiem
Wśród chaosu
Się odnaleźć
I Szczęście

Zgubione
W pyle dni i niepowodzeń

Chyba jeszcze.

1762 wyświetlenia
24 teksty
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!