Menu
Gildia Pióra na Patronite

chora na duszy
chora na ciele
tańczyła w deszczu
marząc zbyt wiele

kap kap zmienia się świat
chlap chlap biegnie tam
gdzie serce ją gna
i wieczne szczęście trwa

choć mokre skrzydła ma
wnet poleci do gwiazd

5395 wyświetleń
68 tekstów
1 obserwujący
  • kamille

    16 May 2017, 11:43

    moje tworki są muzyką mej duszy... więc może kiedyś zostaną wyśpiewane? kto wie... kto wie.. :)
    dziękuje za odwiedziny i pozdrawiam

  • Salomon

    16 May 2017, 08:07

    Myślałaś może nad pisaniem piosenek? :D