Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie wiem!

Choć widzę przyszłość swą
Szarą i smutną, rzadko wesołą
I nie ma tu Ciebie Kochana ma
To nie zmieniam przyszłości swej

Poniekąd to trudne i bolesne
Dla serca mego, co gra ze mną
W podchody i chowanego z Miłością
Przyjmuje przyszłość z całą swą podłością

Zadaje trudnych pytań wiele
Wszystkie bez odpowiedzi
Cały ten trud w jasną cholerę
To i tak nic nie zmienię

I Ty też nie pytaj mnie
O to- „Czy zmienię się?”
Może się zmienię?
Lecz nic o tym- Nie wiem?!

https://www.youtube.com/watch?v=gpuUZXQw2Eg

66 749 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    25 July 2015, 16:11

    Wzajemnie Krystynko.

  • krysta

    25 July 2015, 15:17

    Zatrzymuje treścią.
    Pozdrawiam MarJan.

  • M44G

    19 July 2015, 08:13

    Wiele radości i słońca Droga Mario.

  • miramija

    18 July 2015, 22:51

    I całe szczęście, że jest ta niewiadoma... podoba się, zabieram :) pozdrawiam

  • 18 July 2015, 21:45

    Burzowa noc się zapowiada , mimo to dziękuję

  • M44G

    18 July 2015, 21:40

    Myślę, że masz rację. Miłych snów.

  • 18 July 2015, 21:38

    zadajemy pytania bardzo często najbliższym , tylko po to ,aby znaną nam odpowiedź z ich ust usłyszeć