Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wianek

Choć to nie była noc kupały
W którą to dziewczyny wianki puszczały
To na pomoście sama czekała
Swój wianuszek chłopakowi oddała
Dobrą wiadomość do niego miała
Tylko, że dziesiątą noc na pomoście stała
W końcu na proste nogi wstała
Przez minutę się zawahała
Kręgi na wodzie się równo rozchodziły
Bo oczy dziewczyny twarzy chłopaka nie zobaczyły

66 755 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • Naja

    23 November 2015, 22:25

    Ładny początek :-)