Menu
Gildia Pióra na Patronite

Choć nie raz już na twarz padłem
Choć nie jednej serce skradłem
Choć raz w życiu marzę o Tym
By me serce któraś skradła
Zachowała w swojej duszy
Ukoiła słowem duszy
Przytuliła jak najmocniej
Przypomniała o nadziei - miłości idei!

2658 wyświetleń
33 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!