Menu
Gildia Pióra na Patronite

bezskrzydły

chociaż na chwilę
przywdziać anioła skrzydła
by uciec ...

zapomnieć

w górę się wzbić
ponad granicę nocy i dnia
zasmakować radości

kochać

wolnością gnany
chociaż na chwilę
w oczach twych ujrzeć

jutro

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Malusia_035

    20 March 2015, 13:45

    Śliczny

    Pozdrawiam :))

  • zielonomodra

    20 March 2015, 12:59

    Piękny wiersz...