Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty..❤

Choć daleko, zawsze obok uwielbiam Cię całym sobą
Z głębi serca płynie każde słowo prócz Ciebie nie chcę nikogo
Już nie ma mnie, "ja" zastąpiłem liczbą mnogą
Masz wsparcie, masz miłość, masz dłoń pomocną

Nie zostawię, nie opuszczę, nawet jeżeli umrę
Zawsze będę przy Tobie, nawet gdy zamkną mą trumnę
Mamy tylko rozmowy, muszą wystarczyć, choć to trudne
I nie odzwierciedli miłości skrzynia ze złotem, euro czy funtem

Możesz liczyć na mnie zawsze jak ja na Ciebie liczę
Rozpaliłaś we mnie płomień i odczuj tą różnicę
Choć to infantylne, kocham Cię bardziej niż Ty mnie
Naiwne? Nigdy! Kilka słów na rocznicę.

43 927 wyświetleń
514 tekstów
20 obserwujących
  • WilceeQ`

    8 August 2011, 09:29

    Sam koniec jakoś najbardziej do mnie przemówił, więc dziś dzień się wstrzymam a pozostawię maleńką lukę;)