Menu
Gildia Pióra na Patronite

ogrzejesz

choć chłodem wieje
mam przy sobie nadzieję
dodajesz mi sił

przed oczami rozpościera
łąka kwitnąca kolorami
zebrałeś kwiaty

wręczyłeś ja tulę je
słyszę cichy głos
magiczne słowa dwa

pachnie miłość
a jej woń
wiatr niesie w świat

Krystyna Sz. 01.08.2014r.

75 667 wyświetleń
819 tekstów
92 obserwujących
  • krysta

    2 August 2014, 11:51

    Magdo i Tańcząca w Zieleni dziękuję za słowa ...
    Pozdrawiam serdecznie :)

  • krysta

    2 August 2014, 02:05

    Ach RozaR tak minął mój dzisiejszy (wczorajszy) dzień :)
    Dobrej nocy życzę :)

  • RozaR

    2 August 2014, 02:01

    Ach - Krysiu to aż niepoprawny , nierealny obraz.

  • czasem_wciskam_escape

    2 August 2014, 01:11

    ach ta milosc.... cudowne uczucie... pozdrowionka i spokojnej nocki :-)

  • Wagarowiczka

    2 August 2014, 00:28

    Wzajemnie, dobranoc :)

  • krysta

    2 August 2014, 00:26

    Dziękuję Anito :)
    Dobrej nocy życzę :)

  • Wagarowiczka

    2 August 2014, 00:24

    Zachwycające. Miło czytać takie wiersze.