Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chłopcze podaj mi rękę

Chłopcze podaj mi swoją rękę,
Nie wiem czego się boisz.
Czasem się do mnie uśmiechasz,
Tym gestem me serce koisz.

Do ręki włóż jeden kwiatek,
Przecież to mały wydatek.
Dla mnie to radość duża,
Może to być skromna róża.

Wieczorem przyjdź na spotkanie,
Przy mnie nic złego Ci się nie stanie.
Nie wiesz jak bardzo bym się cieszyła,
Gdybym na prawdę Cię zobaczyła.

Ja też bym Tobie rękę podała,
W oczy patrzyła, ładnie uśmiechała.
Idąc spacerkiem tylko we dwoje,
Ja skradnę Ci Twoje serce...

...a oddam serce moje.

1107 wyświetleń
21 tekstów
0 obserwujących
  • 12 June 2013, 21:50

    ładny :)

  • krysta

    12 June 2013, 20:43

    ładny wiersz :)

  • Akordeonistka

    12 June 2013, 20:39

    Serdecznie dziękuję UniiQuue za miłe słowa :)

  • M44G

    12 June 2013, 20:39

    Pięknie.

  • UniiQuue

    12 June 2013, 20:38

    bardzo fajny wiersz, słodki, delikatny, miło się czyta ;)