Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kłamstwo

Chłód spowił moje serce i ciało
Drżę z bólu ze zmęczenia
Odchodzę a Ty patrzysz
Obiecałeś
Nie dotrzymałeś
Zapewniałeś
Kłamałeś
Jak spęd koni galopujących po mym grzbiecie
Pęka każda moją cząstka
Rozsypuje się w nicość która mi została
Wierzyłam, ufałam
Tylko dalej cierpiałam
Nagroda moja za trud i pracę
Pamiętam
Teraz niech wszystko utracę
Odchodzę i to widzisz
Nic to nie zmieni tego nie widzisz
Ostatnia łza za Ciebie popłynie
Odchodzę
Niech me serce na zawsze będzie niczyje

1636 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!