Menu
Gildia Pióra na Patronite

Postrzelona

Chciałeś mnie zabić
Jakimś tam kalibrem
Z broni byle jakiej
Chciałeś bym zginęła
Zanim na dobre żyć zaczęłam
Chciałeś widzieć czerwień
Na zielonych ścianach
Jakbyś nie wiedział
Że do siebie nie pasują
Chciałeś zostać sam
I pozbyć się wszystkiego
Chciałeś patrzeć mi w oczy
Gdy ostatni oddam dech
Pomyliłeś się
Stoję tak jak stałam
Teraz już wiem
Że warto było zainwestować
W kuloodporne serce.

101 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
  • fyrfle

    9 October 2015, 22:40

    Wiersz każący...