Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chciałbym

Chciałbym ust
Twych poznać
Smak
Oddechu na
Mym ciele
Poczuć kształt
Zgłębiać tak
Co dnia
Dotyk szept
Ulotny tak
Chciałbym
Rankiem budzić
Się przy tobie
Nocą znów
Przeżywać
Nasz kolejny
Pierwszy raz

11 487 wyświetleń
65 tekstów
0 obserwujących
  • czarna mamba

    17 January 2013, 16:26

    hmmm fajosko:)