Menu
Gildia Pióra na Patronite

Drzwi Bez Zamka.

Chciałbym ja
klucz Tobie dać
szkoda, że
do drzwi bez zamka

Zerdzewiałby
w komodzie wspomnień
zapomnianych

Czy rzucisz kamień
by drzwi obalić?
czy rzucisz
językiem ogni
by je spalić?

A czymże
tło
bez drzwi nawet
czymże
tło
z drzwiami bez zamka
i kluczem...

http://www.youtube.com/watch?v=_2eMYYGfKuk

81 777 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Naja

    2 June 2014, 19:08

    Podoba mi się przekaz :-)))

    Taaa... Klucze najlepiej dawać, takie, które otworzyć mogą...

  • scorpion

    29 May 2014, 21:52

    Czy on na pewno taki pozitiw?

    Lubię być w dwóch zeszytach na raz :]

  • Smurf007

    29 May 2014, 13:22

    Wierszyk jest,
    ale o społecznym szlamie miało być..
    będziemy konsekwentni.

  • dana1596

    29 May 2014, 10:59

    symbol:P

  • Papużka

    29 May 2014, 10:55

    Uważam, że tutaj jest troszkę inaczrj z tymi drzwiami i kluczem.
    Jak u F.H.Burnett. Jest piękny ogród, tylko trzeba znaleźć wejście i klucz... :)

  • scorpion

    29 May 2014, 10:51

    Się czepiliście... Nie zamka i kropka ;]

  • dana1596

    29 May 2014, 10:38

    aby zamknąć jakieś drzwi, zamek konieczny...choćby klamka...wejść można inną drogą, dla chcącego...:)
    Pozdrawiam i nadal podziwiam

  • Papużka

    29 May 2014, 01:17

    Ja bym weszła przez okno ; P

  • 29 May 2014, 00:52

    Po co więc drzwi, skoro wiadome jest ich przeznaczenie.
    Zamek jest, był lub będzie, trzeba tylko szukać uważniej