Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknie

Chciałabym milczeniem zagłuszyć tęsknotę.
Chciałabym oczy zamknąć zobaczyć Cię.
W marzenia ubrać mój szary świat,
kolory namalować i potrafić się śmiać.

Sekwoja.

5145 wyświetleń
90 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    6 May 2016, 01:17

    tęskno i ładnie.
    :)