Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko My...

...chcę być lekiem magicznym
ale takim prawdziwym,realnym
bo gdy morze milknie
a fale znikaja
ja jeszcze długo wpatruję sie w dal
wyciszam sie...i widzę twą twarz
i kazdy dzień jest dla mnie
jak ta droga jak ta podróż
w szukanie twego cienia
i nie staram sie zrozumiec wszystko
bo wszystko stanie sie niezrozumiałe
bo choć krople łez podobne
to ta jednak wyjątkowa
bo o Tobie,o mnie i o nas
w sobie piękny sekret noszę
i je wypłakuję tam w ukryciu
byś nie widział,że tak szlocham
bo mi tęsknota duszę rwie
widzieli ją w zaroślach
to błądziła gdzieś w szuwarach
szumi,gwarzy,szepcze
mamy siebie czy to mało
zdarzył sie nam cud
jestesmy razem
jestes moim talizmanem
i nic nie chce zmienic
niech tak zostanie
został nam czas podarowany
czas by śpiewac,tańczyć
aż do zwariowania i końca świata
a moze i dalej....
zaczynam żyć... na dnie twego serca

http://www.youtube.com/watch?v=i3PGGLLlT2Q

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    24 November 2012, 18:23

    wszystkim tu obecnym na tym padole-slodkie dzieki:)ze cos tu wam sie spodobalo:)

  • aloya

    24 November 2012, 14:03

    Piękny uczuciowy i pełen tęsknoty wiersz Haniu, i ja wyciszyłam sie i zamyśliłam czytając go.
    Pozdrawiam serdecznie:))

  • Gaia

    24 November 2012, 13:42

    Morze tęsknoty się wylewa z tych wersów. I odbieram smutek.
    Masz zakaz Haniu się smucić. Z rygorem natychmiastowej wykonalności ;)))
    Wiersz ładny. Pozdrawiam :)

  • czarna mamba

    24 November 2012, 13:15

    cieple dzieki no i slodkie usmiechy:):):)

  • misiek45

    24 November 2012, 13:07

    Piękny wiersz pełen uczuc i tęsknoty a najwięcej w nim szczerej miłości-pozdrawiam Haniu i miłego dnia:)