Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chaim Rumkowski

Chaim Rumkowski
Getto Łódzkie

Oddajcie nam dzieci
Oddajcie bo oddać musicie
Gdy płakać przestaniecie
Nowe zrobicie

Oddajcie nam ojców i matki
Starców i chorych
By resztę ratować
I siebie zachować

76 522 wyświetlenia
1012 tekstów
16 obserwujących