Menu
Gildia Pióra na Patronite

Camelot

Camelot nie był wieczny;
Materialnie.
Jak kamień na kamieniu.

Co zaszło ?
Nieposkromiona zmienność poglądów
dała wyraz nieodmiennej natury ludzkiej.
Wobec tego spalmy Szekspira razem z Hitlerem.

Czyż nie jestem zlepkiem draństwa ?
To by tłumaczyło piekło.
A co powoduje wiarę w niebo ?

4978 wyświetleń
41 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!