Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie budźmy

marzenia pachną bzem
grając dyskretnie melodie
utkane z pragnień serc

dni głośne a my cisi
i szept się czasem wyrwie
gdy niebo milczy słuchając

czuwamy

a nasze lęki śpią
w przeciągach przedsionków

26 014 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • krysta

    25 May 2015, 23:16

    urzekł mnie ten wiersz...pozdrawiam Papużko :)