Menu
Gildia Pióra na Patronite

Plotkara

Był to uśmiech, który można próbować naśladować, stojąc przed lustrem w łazience.
Magnetyczny, rozkoszny, zdający się mówić: Nie możecie oderwać ode mnie oczu, co?

2344 wyświetlenia
23 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!