Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ona.

byles i jestes
Jej dusza
na zawsze pozostaniesz

cieplym sercem
ktore
bic nie przestanie

do zycia sie rwie
nie wie jak Cie szukac

nie wie gdzie

placze
w ciemnosci
tropu szuka

krzyczy tak glosno
tylko echo
bezlitosne w drzwi puka

Ciebie tropi
Twych sladow
wypatruje

Ona

czeka
przezyc probuje
...

989 wyświetleń
7 tekstów
0 obserwujących
  • motylek96

    23 August 2010, 22:49

    Wczytaniu wiersz przeszkadza brak ą,ę...
    Popraw