Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** Obudziłeś mnie jednym dotykiem

Burza wewnątrz mnie
nigdy nie cichnie
twoje istnienie we mnie
rozpala iskrę

marzenie staje się rzeczywistością
rzucam na wiatr swoją niepewność

z ręką na sercu składam obietnice
wypełni się nasze przeznaczenie

Obudziłeś mnie jednym dotykiem...

Dla Ciebie ...N ღ

11.06.2017
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=UJ8RBj_P0KQ

56 061 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • mill

    21 June 2017, 21:57

    ...pięknie malutka ...:)

  • Cris

    19 June 2017, 09:50

    Przemawia, bardzo ładny.
    Pozdrawiam serdecznie :)