Menu
Gildia Pióra na Patronite

bryłka lodu

bryłka lodu
w dłoniach

za kroplą
kropla

coraz mniejsza
i mniejsza
choć dłonie
jakby zimniejsze

chciałbym
by zamarzły
a ona trwała

trzymam w dłoniach

twoje serce
tak zimne

a ja wciąż
kocham ...

/1999-2000/

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!