Menu
Gildia Pióra na Patronite

Brała żyletki, cyrkiel , nożyczki...
Wszystko, by było ostre.
Cieła sobie ręce, nogi...
Nie dlatego, że chciała się zabić,
lecz po to, by zmienić.
Zmienić ból psychiczny w fizyczny,
który był bardziej do zniesienia...

2255 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
  • wdech

    17 January 2016, 21:52

    potopić

  • MyArczi

    17 January 2016, 21:18

    Jemu to trzeba psychologa/psychiatry.

  • MyArczi

    17 January 2016, 20:44

    Gilotyna do cygar.

  • wdech

    17 January 2016, 20:32

    ~woda
    ale czasy rewolucyjnego terroru i jej symbolu - gilotyny,
    żabojady mają już za sobą
    przecież

    możne wystarczy gilotyna do
    zdjęć?
    :P

  • wdech

    17 January 2016, 19:41

    tyle że jedni się leczą
    a drudzy się tną
    cyrklem :)

    a matko, zapomniałem dodać, że zwykłą krawędzią kartki
    też można się pociąć
    albo zrobić z niej samolot
    :P

  • MyArczi

    17 January 2016, 19:18

    Zaburzenia psychiczne oraz choroby psychiczne są doskonale opisane i jedynie są rozszerzane o kolejne rzeczy. To, że Ty tego nie porównujesz nie znaczy, że inni tego (fachowo w dodatku) nie robią.

  • Nieżywy

    17 January 2016, 17:20

    Do tego żadnych innych dolegliwości bym nie porównywała

  • MyArczi

    17 January 2016, 16:35

    Kolorowe życie nie ma tu nic do gadania, jeśli mam silne bóle brzucha- idę się przebadać i ewentualnie leczyć.

  • Nieżywy

    17 January 2016, 14:14

    Będzie mi przydatna, żeby Ciebie poćwiartować -_-

  • wdech

    17 January 2016, 12:25

    ~nieżywa
    mam piłę łańcuchową
    spalinową i elektryczną
    pożyczę ci jak się potniesz
    :P