Menu
Gildia Pióra na Patronite

TO TY

...Radość to Ty,
Ciepło to Ty,
Miłość nosi twoje imię,
Powietrze pachnie Twoim oddechem,
Świat śmieje się Twoim uśmiechem,
Jesteś sensem mego życia,
Jesteś studnią miłości bez dna,
Kocham Cię bo jesteś jak jestem ja

...podziękowania

8584 wyświetlenia
15 tekstów
1 obserwujący
  • awatar

    1 January 2011, 23:53

    jak się wpada w studnię miłości bez dna i i pocztówki z dna się pisze, pozdr.