Menu
Gildia Pióra na Patronite

Będę połetą

bo wydam książkę
ziele wyjaram
i obwiążę ją w wstążkę
nazywając ją ,,marazm"
bo połeta może
nawet połykać noże
cudzą madonnę bzyknąć
i pochlapać pędzlem
czynności monotonne
bo osoba to święta
święconą wodą kąpana
litrem wchłonięta
a sakwa pełna siana.

9954 wyświetlenia
169 tekstów
19 obserwujących
  • onejka

    17 July 2013, 11:37

    śmieszne, świetne ironią, ja połetka łykam ;)