Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczęście

boso pobiegne po truskawkowym niebie
tatuujac stopami szalone Ty i Ja
ubiorę Twoje nagie usta w zachód słońca
byś mógł mnie zachłannie wyszeptać

wypłaczę deszczem słowa szczęścia
wytrę z policzków niebieskie witraże
i nawet jeśli zrobię to ze zbyt małym wdziękiem
Ty ufnie weźmiesz mnie za rękę

nic nie stanie się za szybko bo życie zbyt krótko trwa
nawet czas na chwilę zatrzyma się po miłość...

28 169 wyświetleń
259 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!