Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miejsca

Bo są takie miejsca, gdzie jest poezja
świat opisany pięknymi marzeniami
słowami przepełnionymi snami
wspomnieniami z zachowanymi wydarzeniami .

Chowamy je w pamięci skrycie
czasami przez całe życie
pilnujemy aby nic nam nie umknęło
każdy szczegół opracowany należycie.

Lecz u każdego z nas
nadchodzi taki czas
że chcemy przelać słowa
na białych kartek stronach....

4296 wyświetleń
41 tekstów
1 obserwujący
  • krysta

    18 April 2015, 19:30

    ciekawy wiersz.
    pozdrawiam :)