Menu
Gildia Pióra na Patronite

zimowo

.bo poezja proszę pani..
czasem to kraina jest zimowa..
gdy minusik igłą usta rani..
i gdy biała jest rozmowa..
..i w krainie proszę pani tej zimowej..
tej czasami..
posrebrzani czarodzieje soplem w dłoni smutki tkają..
a kiedy bociany zieleń niosą..
pod ich domem śmierć spotykają..

dla moich przyjaciół tutaj..

13 667 wyświetleń
116 tekstów
19 obserwujących
  • motylek96

    27 February 2012, 19:45

    :)

  • zlo282

    27 February 2012, 15:29

    ale ja nie chce sie kropek pozbywac:P

  • motylek96

    24 February 2012, 19:44

    .bo poezja proszę pani
    czasem to kraina jest zimowa
    gdy biała jest rozmowa

    posrebrzani czarodzieje
    soplem w dłoni smutki tkają
    kiedy bociany zieleń niosą

    Ttak mini pozwoliłam sobie. Nie gniewaj się:)

  • motylek96

    24 February 2012, 19:41

    zarys na wiersz ciekawy

    .bo poezja proszę pani..
    czasem to kraina jest zimowa..

    pozbadz się maniery kropki:)

    pozdrawiam