Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skarb.

Boję się odezwać i przejść obok
Nie chcę w tym momencie zawładnąć
Twoją zamyśloną, zapracowaną głową
To Ty przygodą, na wyspie
To Ty skarbem samotnie, odkopanym
I dobrze o tym wiesz, co tak naprawdę
Na wyspie własnej znaleźć chcesz

https://www.youtube.com/watch?v=NAj8suae3WY

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    28 May 2015, 14:49

    Jak i ja Ciebie pozdrawiam Krystyno.

  • krysta

    28 May 2015, 11:32

    ciekawy, ładny wiersz.
    pozdrawiam :)