Menu
Gildia Pióra na Patronite

kocham

blask
czerwona łuna na niebie
deszcz w kolorze purpury
wiem
widzę to tylko ja
krople krwi

tłum ludzi
a ja w samotności
każdy dzień
kocham

tylko ty
lecz nie słyszy nikt
nie ma ciebie

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 4 July 2011, 20:33

    :)))***

  • giulietka

    2 July 2011, 22:44

    Każdy zmierzch podpisany
    mym imieniem
    chowasz pod rękaw
    jak rozjątrzoną ranę
    i tylko nie mów mi
    że nie istnieję
    bo nieśmiertelna
    jestem przez twoje
    kochanie