Menu
Gildia Pióra na Patronite

mary ...

biegnij
biegnij
biegnij po świt

nocy porą
wśród ruin dnia

śnij
śnij
śnij swe życie

o świcie
zbudzą się demony

biegnij
śnij
nim ogarnie cię chłód

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!