Menu
Gildia Pióra na Patronite

„ =”

Biegną dwie drogi obok siebie
Biegną bardzo blisko siebie
Lecz te drogi są do siebie równoległe
I nigdy nie połączą się
Bo każdy ze szkoły dobrze o tym wie
Że dwie linie równoległe nie połączą się

http://www.youtube.com/watch?v=p0rkrwhRMeQ

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    14 September 2012, 21:35

    Dziękuję Wam Serdecznie za opinię.

  • M44G

    14 September 2012, 12:09

    Słuszne rozumowanie Droga Saro. Pozdrawiam.

  • M44G

    14 September 2012, 11:28

    Dziękuje Serdecznie Droga Beto za tak obszerną i wnikliwą analizę tekstu.

  • Gaia

    14 September 2012, 11:24

    Równoległośc dróg jest jak wierność przyjaciół patrzących na siebie z ufnością.
    Jeden drugiego wspiera nie nachalnie lecz umiejętnie. Lubię drogi równoległe.
    Są obok, biegnąc w tym samym kierunku. I
    "popacz" co to ze zwykłego znaku równości może człowiekowi się pomysleć :)

  • M44G

    14 September 2012, 10:54

    Jeśli bardzo blisko to kto wie może i tak jest?

  • M44G

    14 September 2012, 10:41

    Owszem Kasiu.

  • M44G

    14 September 2012, 10:12

    A no nie bo są równoległe do siebie. Pozdrawiam Cię Droga Hanno.

  • czarna mamba

    14 September 2012, 10:09

    a nie moga sie skrzyzowac???