Menu
Gildia Pióra na Patronite

Biegnąc...
bosymi stopami ,
potykała sie o własne niedoskonałości.
Nikt nie zwracał na to uwagi...
Razu pewnego,
potknęła się i upadła !
Na dno,
swoich marzeń...

Czubkami palców dotykała
Swojego życia...
W najczystszej formie ,
bez zagnieceń, niedoskonałości-
Spojrzała do góry ...
I tak NIKT nie zwrócił uwagi na to,
że jej nie ma !

1154 wyświetlenia
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!