Menu
Gildia Pióra na Patronite

Biegłam tuż obok
otrzymałam ciepło, radość i schronienie
Często wyprzedzałam
otrzymałam spokój, pewność i zrozumienie
Zatrzymałam się na chwilkę
otrzymałam nadzieję, miłość i przebaczenie
Zawróciłam,
otrzymałam troskę, wierność i nadzieję
Lecz ja chciałam odejść w zapomnieniu, sama nic nie dałam, choć tyle dostałam. Straciłam to wszystko przez własną głupotę. Życie było dobre, ale niewystarczające

6074 wyświetlenia
15 tekstów
1 obserwujący
  • Rikitikitawi

    23 September 2014, 22:24

    Głupota nas karci, bo zawsze tak było,
    ale odradzamy się wciąż z większą siłą;)

    Pozdrawiam
    Riki:)))