Menu
Gildia Pióra na Patronite

Biada temu,kto nigdy nie podjał ryzyka
nie zakochal się i nie był kochany
zakopał dary głęboko w ziemi
czy bał sie czegoś a moze kogoś
nie chciał życ ani dla siebie ani dla nikogo
a ty kochaj mnie ...taką jaką jestem
a ja nie odejdę i nie pozwól bym upadła
chcę czuć twą dłoń i ramię silne
co wesprze mnie, gdy wspomnę
czuć oddech choć tak daleki
wiem,że uczucia spotkają sie
kiedyś z rzeczywistościa więc...
nie szukam szczęścia w popiołach
tylko, gdzieś tam wysoko pomiędzy
słowami a szeptem anioła...
https://www.youtube.com/watch?v=Zt1AxMJdDac

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • czarna mamba

    30 March 2015, 15:00

    dzięki ...miłego dzionka :)