Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaklęta szuflada

bez żalu zamykam słowa
w milczenia cedrowej szkatule
i coraz mniej motyli
maluję na moim oknie

nienarodzone wiersze jak ćmy
skrywam w szufladzie mej głowy

niech śnią moje sny pogubione
dopóki ich świt nie zbudzi
i słońca złotymi skrzydłami
cienia ich serc nie dotknie

137 939 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    29 September 2013, 19:22

    Adnachiel, zamknę profil na cztery spusty, jeśli przestaniesz!;)
    Dziękuję;)

  • Adnachiel

    29 September 2013, 11:06

    Ja też zaglądam i podziwiam :)

  • giulietka

    29 September 2013, 09:20

    Adam, wystarczy mi, że zajrzysz tu czasem, to największy ukłon w moją stronę.
    Dziękuję Ci za tę obecność. Pozdrawiam ciepło.

  • 28 September 2013, 20:23

    nie umiem tak pięknie ...

    z pokłonem M. ...pokłonem głębokim ...

  • giulietka

    28 September 2013, 10:04

    Pięknie dziękuję;)

  • czarna mamba

    28 September 2013, 10:03

    pieknie napisane :)