Menu
Gildia Pióra na Patronite

bez słów

bez słów
po co one ?

świat pełen jest dźwięków
dajmy mu zaśpiewać

ciepłem dłoni
ogrzej duszę

on zanuci piosenkę
o miłości

a my ...
popatrzmy na słońca zachód

bez słów
po co one ?

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • miramija

    30 June 2012, 02:02

    Pięknie...