Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez Ciebie

Bez Ciebie
Nie wiem, co mam z sobą zrobić
Błądzę nieobecna
Między myślami, wspomnieniami
Pieszczę czule chwile
Już dawno przeminięte
Odczuwam w nacisku powietrza
Dotyk twoich rąk
W załamaniach światła
Wypatruję twego uśmiechu
Odliczam minuty
Do Ciebie

Bez Ciebie
Gubię się w gąszczu pragnień
Bez Ciebie
Tęsknię

7787 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
  • 15 December 2016, 16:23

    Masz bogate życie emocjonalne, beze mnie.