Menu
Gildia Pióra na Patronite

szloch

bez ciebie
cieniem mrok
świt przyobleka
bez ciebie
cisza śpiew ptaków
zagłusza

bez ciebie

bez ciebie
każde słowo
to duszy łzawa kropla

bez ciebie

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Wagarowiczka

    4 July 2014, 16:01

    Też się wzruszyłam, bo piszesz wspaniale.

  • Janya

    28 June 2014, 17:21

    wzruszyłam się czytając.. Pozdrawiam.

  • czarna mamba

    28 June 2014, 10:30

    bez ciebie
    smutne me życie -pozdrawiam :)